Ouderraad

De ouderraad (OR) bestaat uit ouders die meehelpen bij het organiseren en begeleiden van feesten, vieringen, sportdagen of excursies.

De school is ontzettend blij met de hulp van ouders bij uitstapjes of schoolreisjes, knutselen, lezen of bij het gezellig maken van de school tijdens Kerst of Sinterklaas. Ouders kunnen bovendien veel toevoegen aan het onderwijs, omdat zij soms kennis en vaardigheden hebben die voor de leerlingen erg interessant zijn. Denk aan gastlessen over uw beroep of een ander specifiek onderwerp.

Daarnaast vinden de kinderen het ook leuk als hun ouders in school een handje helpen. Het gevoel dat ouders het belangrijk vinden om te helpen en deel te nemen aan activiteiten op school is van grote waarde. En voor ouders een mooie gelegenheid om eens een kijkje in de klas te nemen en de sfeer te proeven.

Wilt u de school helpen? Neem dan contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter of met de voorzitter van de ouderraad. Jitske Proietti of Suzanne Vermeer - or@dewaterlelie.nl