Een school kiezen

Wordt uw kind 3 jaar? Dan is het tijd om een school te kiezen. Een belangrijke keuze, want uw kind leert, speelt en ontdekt hier acht jaar lang. Sluit onze school aan bij uw visie? We vertellen graag wat meer over onze school om u een beeld van De Waterlelie te geven.

Over De Waterlelie

Op zoek naar een basisschool met een alles-in-een pakket? Kom dan bij ons langs! Obs De Waterlelie is een openbare basisschool in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Naast een uitgebreid onderwijsprogramma hebben wij ook een eigen kinderopvang en bso in huis. Kinderen vanaf twee jaar al zijn welkom bij ons. Klinkt dit als muziek in de oren? Er is nog veel meer. Voel je welkom op De Waterlelie. Wij geven u graag een rondleiding.

  Maak een afspraak

Meer dan alleen leren uit boeken

Wij vinden creativiteit en sport net zo belangrijk voor de ontwikkeling van een kind als leren uit boeken. Zo wordt er veel gedanst op school en krijgen de kinderen les op verschillende muziekinstrumenten. Ook leren ze veel van de natuur op de kinderboerderij en in onze schooltuin.

Daarnaast werkt De Waterlelie met sociale vaardigheidstrainingen van Kanjer. Deze trainingen hebben als doel het pesten tegen te gaan en dragen bij aan een prettige sfeer in de klas. Ook maken we gebruik van ICT-middelen als ondersteuning van de lessen. Kortom: De Waterlelie heeft een alles-in-eenpakket in huis voor uw kind.